Pakketilbud for hjemmefødsel

_DSC8138.jpg

Jordmor jutta rimpler + fotograf maria = sant

Jutta Rimpler (www.fødero.no) er hjemmefødselsjordmor og har lang erfaring i yrket. Hun har solid kunnskap som favner hele fødekvinnen, både kropp og sinn, og tilbyr oppfølging i hele svangerskapet, trygg og kompetent tilstedeværelse under fødselen, og hjemmebesøk i barseltiden. Jeg hadde selv Jutta som jordmor da jeg fødte mitt fjerde barn hjemme i 2015, og vi har også jobbet sammen på flere fødsler både før og siden det. 

_DSC5391.jpg
123.jpg

Nå tilbyr vi en pakke til deg som vil føde hjemme.

Du kan booke Jutta og meg sammen til din hjemmefødsel, og får samtidig prisavslag og noen ekstra godbiter på kjøpet!

Pakken inkluderer Fra Jutta:

  • 2 svangerskapskontroller, samtale eller annen behandling som akupunktur/-pressur eller massasje
  • 1 hjemmebesøk før fødsel
  • Døgnkontinuerlig vaktberedskap fra 10 dager før til 11 dager etter termin
  • Fødsel
  • Materialkostnader

fra maria:

  • Hjemmebesøk hvor vi blir kjent før fødselen
  • Gravidfotografering med 5 bilder inkludert (høyoppløselige digitale filer)
  • Beredskap fra 14 dager før termindato til fødsel
  • Fotografering under fødselen
  • Alle de beste bildene fra fødselen ferdig redigerte som høyoppløselige digitale filer

samlet pris kr. 14 500,-

Ta kontakt hvis du lurer på noe eller vil lage en avtale med oss: maria@birth.no eller jordmorjutta@gmail.com.


FRA FØDEKVINNER VI HAR JOBBET MED:

Trude Hamre Sveen:

Da vi skulle ha vårt fjerde barn, fulgte Jutta oss i svangerskapet. Det ble et svangerskap med fokus på kontakt med kroppen, gode mentale forberedelser og en grunnleggende trygghet og tillit til at kroppen og hodet ville jobbe sammen. Det farget forventningene til fødselen; jeg gledet meg til å skulle få bruke og kjenne på kreftene jeg hadde i meg og som jeg visste ville jobbe sammen med den lille i magen for å få henne ut på best mulig måte. Under fødselen ble Juttas rolle først og fremst og holde tryggheten og tilliten jeg allerede hadde sterk og klar- det gjorde hun på en enestående måte. Det var utrolig godt å kunne gå tilbake under fødselen og hente frem ting vi hadde snakket om under svangerskapet, spesielt i faser av fødselen som var tyngre. Det hadde en enorm verdi å ha en jordmor som kjente meg.

Maria, som er en venninne av meg fra før, var med og tok bilder. På forhånd var jeg litt redd for at det å ha med en ekstra person under fødselen som ikke hadde en naturlig plass der og som i tillegg skulle ta bilder, ville gjøre meg mindre fri. Under fødselen ble det tvert i mot mer som å ha med en ekstra person som ville meg vel og bidro til den gode atmosfæren. Marias nærvær var varmt og mildt- jeg registrerte nesten ikke at hun tok bilder underveis. Bildene ble en nydelig fortelling om det vi hadde vært med på og er en fantastisk gave å ha etterpå.

Tusen takk Jutta & Maria!

 

Wenche Moe Wendelborg: