Varme hjerter, myke hender

Fødsel kan være så mye, fødsel er et univers i seg selv, fra det dypeste helvete til den største ekstase. Fødsel er å berøre de største gåtene i livet. Og i høst, da fikk jeg igjen være med på en fødsel som var sånn jeg skulle ønske alle fikk oppleve. Fylt av trygghet, kjærlighet, omkranset av varme hjerter og myke hender. Det var tre spente storesøstre som gikk litt til og fra badet der det hele skjedde. Det var to nydelige og trygge jordmødre (den ene med sitt fjerde barn i magen!) som hadde allverdens med tid og tillit til kvinnekroppen og til babyen. Det var en som ble født som pappa, som skulle få sin førstefødte i hendene og som skulle kjenne hjertet sitt romme enda mer, enda et univers av kjærlighet. Og det var kvinnen, Kvinnnen, vakre Luca, snart firebarnsmamma med en jordnærhet og skjønnhet som tok pusten fra meg. Som fødte sitt barn hjemme, gjennom tårer og latter, med kraft og styrke, favnet av sine kjære. 

Sånn skulle jeg ønske det var, for alle. Rein kjærlighet.

Heldige lille Jonas, som kom som fjerdemann, bonusbarnet, og som får være eneste hane(kylling) i kurven. Som får leve i en familie med sånn varme og kjærlighet, med humor og glede, med ro og takknemlighet. Jeg er så glad for at jeg fikk være med, og jeg er så glad jeg fikk blir kjent med disse vakre menneskene. Fylt av takknemlighet.

(klikk på bildet for å se det neste / click on the image to see the next)


Ps. Jeg understreker at disse bildene er publisert med tillatelse, og at jeg aldri publiserer fødselsbilder uten godkjenning. I confirm that these photos are published with permission and that I never publish photos from births without approval.


Se også